werken aan zichtbaar resultaat

Vanuit onze expertise weten we hoe jij je doelgroep het beste bereikt. En welk middel het gewenste resultaat behaalt. Met onze creatieve oplossingen en pakkende designs dragen we bij aan sales verhogende communicatie. Want dat is waar het om gaat!

verwacht wat je mag verwachten

Met onze kennis en hands-on mentaliteit bereiken we al jaren wat je als klant mag verwachten. We ontzorgen je volledig en gaan altijd voor het beste resultaat. Ook als dat betekent dat wij er een schepje bovenop moeten doen. Dat is dan ook vaak de reden dat klanten voor ons kiezen. En daar zijn we maar wat blij om.

Wij staan bekend om onze aanpak en gedetailleerde uitwerking. We zijn sterk in het ontwikkelen van een pakkend concept tot aan het afleveren van het gewenste eindresultaat. Hoe we dat doen, is eigenlijk heel simpel…

Wij staan bekend om onze aanpak en gedetailleerde uitwerking. We zijn sterk in het ontwikkelen van een pakkend concept tot aan het afleveren van het gewenste eindresultaat. Hoe we dat doen, is eigenlijk heel simpel…

fase 1

Concept, schets en ontwerp

Pen en papier vormen een magisch duo. Op het blanke canvas schetsen we de eerste contouren van bijvoorbeeld een display. Tijdens dit proces draait de ideeënmotor op volle toeren. De vorm komt tot uiting en we ontdekken direct waar jouw product het beste tot z’n recht komt.

Vervolgens zetten we de schets om naar een digitaal ontwerp met de juiste beelden, typografie en huisstijlelementen. Het design plaatsen we in een 3D-model of mock-up om een zo realistisch mogelijk beeld van de uiting te presenteren. Concept akkoord? Dan volgt fase 2…

fase 2

Artwork, productie en adaptie

Waar nodig voeren we aanpassingen door tot het eindproduct helemaal naar wens is. Na akkoord maken we de documenten drukklaar om in kleine of grote oplagen te (laten) produceren.

Als pixelpuristen zorgen we dat alles nauwkeurig wordt ontwikkeld. Dat is goed te zien bij het bewerken van beelden en het maken van 3D-visuals. Onze kennis van o.a. Photoshop, Illustrator en Cinema4D gaat ver en helpt ons op vele fronten bij het maken van ‘eye candy’ artwork, strakke illustraties en fotografische content.

Dit geldt trouwens ook voor het omzetten van buitenlandse communicatieconcepten voor de Nederlandse markt (en andersom). We hebben ruime ervaring met het uitvoeren van adaptiewerkzaamheden.

Is het artwork highres en drukklaar? Dan leveren we het digitaal aan of ontzorgen we je met fase 3…

 

fase 3

Tijdwinst en logistiek

Wij hebben alle kennis in huis voor het produceren van displays, brochures en advertenties, maar ook online toepassingen. Het (op tijd) leveren van artwork kan uitdagend zijn. Maar adesign zou adesign niet zijn, als we daar geen slimme en vooral snelle oplossingen voor weten. 500 actiekopdisplays hier, 1.000 wobblers daar of een lastminute advertentie… bel ons en we zorgen dat het goed komt.

Afhankelijk van de hoeveelheid en gewicht zetten we koeriersdiensten of groottransport in om het materiaal op het juiste moment en bij de juiste winkel te bezorgen. En als het echt nodig is, rijden we zelf heen en weer. Zo zijn we ook.

“Kwaliteit leveren is een kwestie van aanpakken.”

Hoe dit er in de werkelijkheid uitziet?

Neem een kijkje in onze creatieve en effectieve keuken.

Brainstorm en planning

Bij een briefing word je weleens het bos ingestuurd. Nou, wij letterlijk. Want zodra een opdracht binnenkomt, nemen wij plaats aan onze ‘picknicktafel’ om de opdracht goed tot ons te nemen en er een passende planning bij te maken. Dit om de lijnen strak te houden en de juiste taakverdeling te bepalen.

Na het doorspreken van de opdracht, gaan wij eens lekker ‘bomen’ in een creatieve brainstorm om tot een effectieve oplossing voor het communicatievraagstuk te komen.

Hierbij houden we direct rekening met de gestelde deadlines en budgetten.

Idee

Alles begint met een idee. Na een creatieve brainstorm zetten we de concepten op papier. In een lekkere penschets of met een marker. Maar direct duidelijk en herkenbaar. 

Sprekend moodboard

Om de juiste sfeer rondom het idee te visualiseren, ontwikkelen we vaak een moodboard. Stijlelementen zoals typografie, kleuren en vormen geven het idee gevoel en laten de schets écht tot leven komen.

Visualisatie in 3D

Het idee en de sfeer komen vervolgens samen in een digitaal ontwerp. We voegen alle communicatie- en huisstijlelementen toe aan het design en ontwikkelen een 3D-visual voor een zo realistisch mogelijk beeld.

Van artwork tot werkelijkheid

Ons artwork ontwikkelen we direct in hoge resolutie. Ook stanstekeningen en dummy’s worden gemaakt, zodat we exact weten hoe bijvoorbeeld een display gesneden, gevouwen en in elkaar gezet moet worden. Alles om een goed beeld te creëren van het ‘echte’ werk. Na akkoord op het design zetten we het artwork om naar een gecertificeerde, drukklare PDF. Drukkers kunnen dan probleemloos aan de slag met de productie van jouw communicatiemiddel.

Voor je het weet, staat het in de winkel.

Drukken, cacheren en stansen

Onze jaren lange ervaring met papier en karton geeft ons een voorsprong bij het ontwikkelen van POS materialen. Het hele productieproces hebben wij in de vingers. Ontwerp, vormgeving, drukken, cacheren, stansen en assembleren niets houdt ons tegen om de mooiste producties te maken. Een enkele standee voor op die belangrijke beurs of 1.000 schapdisplay’s voor je nieuwe product line-up.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem nu contact op! 

In bulk of per stuk in een omdoos

Onze opdrachten zijn nooit hetzelfde. Gelukkig maar. En ja, we komen wel eens voor een uitdaging te staan. Zo hebben we regelmatig te maken met bijzonder grote aantallen, opvallende formaten en buitengewone producties. Maar juist dat maakt ons werk leuk en interessant.

Eerlijk gezegd, is dat een belangrijk punt waarin we uitblinken. Je mag dan ook één ding echt van ons aannemen…, wij draaien onze handen nergens voor om. Het belangrijkste voor ons is dat elke levering op tijd, veilig en schoon aankomt op de juiste bestemming. En mocht er tussentijds iets wijzigen, ook dan staan we voor je klaar.

Een goed verhaal en een aanbieding waar je ‘u’ tegen zegt

We komen graag bij je langs om onze kennis en ervaring met je te delen. We vertellen je dan precies wat je van ons mag verwachten en doen je direct een messcherpe aanbieding waar je niet omheen kan!

Kruidvat magazine advertentie

onderscheidend,
opvallend en creatief

Wil je echt iets bereiken op de winkelvloer en in een split second jouw boodschap overbrengen aan het publiek? Dan vraag je om creatieve, activerende communicatie-oplossingen die direct in het oog springen. Toevallig onze core business. Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van retail en actiemarketing weten wij als geen ander wat effect heeft, bij de doelgroep binnenkomt en in de tas mee naar buiten gaat.

bel, mail of app voor de moge­lijk­heden of een vrij­blijvende afspraak

Korte lijnen voor snel resultaat. Daar houden wij ook van. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via 0252 22 37 58, effectief@adesign.nl of via een appje op 0683977214. En wil je afspreken bij ons, bij jou of op een andere locatie?  Zeg wat je wilt, dan zorgen wij dat we er zijn. Uiteraard op de afgesproken tijd.