samen kunnen we alles!

Samen werken aan een gezonde en leefbare toekomst. Als het aan ons ligt, doen we er alles aan. Voor het milieu, maar ook voor de samenleving om de hoek zetten wij ons beste beentje voor. Met elkaar kunnen we alles bereiken.

een beter milieu
begint bij jezelf

Een reclamekreet waar we vierkant achter staan. Voor de productie van veel projecten kiezen wij, voor zover mogelijk, bewust voor duurzame materialen. Kartonnen displays bijvoorbeeld zijn sterk, flexibel en opvouwbaar, eenvoudig te vervoeren en lang te gebruiken. Bovendien zijn ze uitstekend te recyclen. Door slim te kiezen, proberen wij zoveel mogelijk het milieu te sparen en bij te dragen aan resultaten die écht tellen in de maatschappij.

Met hart voor een duurzame wereld

Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Dus als wij onophoudelijk blijven praten over duurzame energie en milieuvriendelijke oplossingen… neem het ons dan niet kwalijk. Zo is ook ons kantoor bijvoorbeeld ingericht met slimme, duurzame en energiebesparende oplossingen. Want als je kan kiezen, kiezen wij bewust voor een wereld waar we nog lang van kunnen genieten.

Ledverlichting

Goed zien is belangrijk. Als is het maar voor het kiezen van de juiste kleuren van een logo, huisstijl, display of poster. Om knijpende ogen en energie te besparen, maken wij al lange tijd gebruik van ledverlichting. De lampen werpen een fris licht op onze designs, zorgen dat (energie)kosten laag blijven en maken ons elke dag bewust van waar we mee bezig zijn.

Elektrisch rijden

De keuze van onze ‘company car’ was heel eenvoudig; 100% elektrisch met voldoende actieradius. Zo zijn we direct een rijdend reclamebord als we onderweg zijn naar een pitch, kennismaking of presentatie. En een graag geziene gast als we weer een waanzinnig resultaat komen afgeven bij de klant.

Enkel duurzame energie

Van groen krijgen wij energie. Echt waar! De energie die wij dagelijks gebruiken wordt namelijk volledig opgewekt uit zon, water of wind. Helemaal groen en helemaal cool dus. Want groen is hot. Ook gaan we maar wat graag met onze tijd mee. Daarom zie je op ons dak geen uitkijktoren of terras, maar een flink aantal zonnepanelen. Hiermee wekken we al onze energie op die we nodig hebben. En dat is echt niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan.

 

het blijft mensenwerk

Bij het produceren en opleveren van talloze reclamemiddelen komt vaak meer kijken dan je verwacht. Met veel plezier werken we dan ook samen met een gedreven team van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dankbaar zijn we dat deze kanjers van de dagbesteding in onze regio ons willen helpen met het werk uit handen nemen en samenwerken aan zichtbare resultaten.

onderscheidend,
opvallend en creatief

Bij alles wat we maken, gaat het om één ding; klinkende resultaten onder de streep. En of dat nu gaat om meer sales, betere KPI’s of naamsbekendheid, dat maakt ons niet uit. Wij gaan voor effectieve oplossingen die resulteren in positieve cijfers. Voor én achter de komma. Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van retail en actiemarketing weten wij als geen ander wat effect heeft, bij de doelgroep binnenkomt en in de tas mee naar buiten gaat.

bel, mail of app voor de moge­lijk­heden of een vrij­blijvende afspraak

Korte lijnen voor snel resultaat. Daar houden wij ook van. Je kunt ons dan ook altijd bereiken via 0252 22 37 58, effectief@adesign.nl of via een appje op 0683977214. En wil je afspreken bij ons, bij jou of op een andere locatie?  Zeg wat je wilt, dan zorgen wij dat we er zijn. Uiteraard op de afgesproken tijd.